top of page

Ayurvediska behandlingar

 

 

Udara Magbehandling

(Utförs av Anne)

En välgörande behandling för magen och matsmältningen. Magen masseras med en varm örtolja som följs av en lerinpackning på korsryggen och magen. Under tiden inpackningen får verka ges marma-massage på fötter och ben med eteriska oljor. Behandlingen avslutas med en stärkande hudlotion.

60 min 850:-  Boka

Garshan torrpeeling med Oljemassage

(Utförs av Anne, Anna, Karin & Anki)

Garshan torrpeeling är en gammal ayurvedisk massagemetod som ökar blodcirkulationen, stimulerar lymfsystemet och eliminerar slaggämnen bundna i fettvävnaden. Behandlingen bidrar till spänstigare hud, motverkar celluliter samt ger ökad muskeltonus. Därefter massage med varm örtolja som väljs ut efter kundens behov.

60 min 850:-  Boka

Ayurvedisk Spabehandling

(Utförs av Anne, Anna, Karin & Anki)

En skön helkroppsbehandling som börjar med en kroppspeeling med råsidenvantar, som sätter fart på lymfcirkulationen och gör huden mjuk & len. Därefter massage med en varm örtolja som valts ut efter kundens behov. Som avslutning en lätt ansiktskur med Lakshmi produkter. 

90 min 1300:-  Boka

Marma massage

(utförs av Anne)

En behandling där terapeuten genom lätt beröring och tryck på så kallade marmapunkter bidrar till att öka balansen i kroppen.Dessa energipunkter finns på 107 olika ställen utmed kroppsmeridianen och utgör mötesplats för blodkärl, senor, ligament, muskler och nerver. De oljor som används är anpassade efter den personliga doshan. Behandlingen är djupt avslappnande och vitaliserande.

  60 min   750:-  Boka

120 min 1300:-  Boka

 

 

Spa och Wellness
bottom of page