Ayurvedisk Spabehandling

(Utförs av Anne Bjennes, Anna Linder, Mia Favre, Madeleine Kelter)

En skön helkroppsbehandling som börjar med en kroppspeeling med råsidenvantar, det sätter fart på lymfcirkulationen och gör huden mjuk & len därefter massage med en varm örtolja som valts ut efter kundens behov. Som avslutning en lätt ansiktskur med Lakshmi produkter. 

Magbehandling

(Utförs av Anne Bjennes )

En välgörande behandling för magen och magsmältningen. Magen masseras med en varm örtolja sedan sker en inpackning av korsryggen och magen. Under inpackningen masseras fötterna och med zonterapi stimuleras matsmältningsorganen.

Benbehandling

(Utförs av Anne Bjennes)

En effektiv behandling för tunga och trötta ben som lätt svullnar eller som har ytligt åderbrock. Med Massage och örtkrämer stimuleras cirkulationen i blod och lymfsystemet vilket gör att ev. celluliter reduceras. En kur rekommenderas 4 ggr inom 2 månader. 

Garshan torrpeeling med Oljemassage

(Utförs av Anne Bjennes, Anna Linder, Mia Favre, Madeleine Kelter)

Garshan torrpeeling är en gammal ayurvedisk massagemetod som ökar blodcirkulationen, stimulerar lymfsystemet och eliminerar slaggämnen bundna i fettvävnaden. Behandlingen bidrar till spänstigare hud, motverkar celluliter samt ger ökad muskeltonus. Därefter massage med varm örtolja som väljs ut efter kundens behov.

Marma massage

(utförs av Anne Bjennes)

En behandling där terapeuten genom lätt beröring och tryck på så kallade marmapunkter bidrar till att öka balansen i kroppen.Dessa energipunkter finns på 107 olika ställen utmed kroppsmeridianen och utgör mötesplats för blodkärl, senor, ligament, muskler och nerver. De oljor som används är anpassade efter den personliga doshan. Behandlingen är djupt avslappnande och vitaliserande.

Netra ögonbehandling

(utförs av Anne Bjennes och Anna Linder)

En behandling för den ömtåliga huden omkring ögonen. Motverkar mörka ringar samt ”påsar” under ögonen, minskar rynkor och fina linjer med hjälp av ögonprodukter

Ayurvedisk hälsorådgivning

(Utförs av Mia Favre)

Hos oss kan Du få en personlig hälsorådgivning där jag kan fastsälla din konstitution (kroppstyp) och dina eventuella obalanser. Du får ett skräddarsytt program som motsvarar just dina behov.

Konsultationen börjar med pulsläsning och utifrån den och en titt på dina dagliga rutiner kan vi tillsammans se vad som kan justeras för att du skall komma i balans.

Du få enkla och handfasta råd anpassade just för dig, det kan gälla kost, örter, yoga, andningsövningar, kroppsrening, lämplig motion mm.

Konsultationer ges framför allt i förebyggande syfte för att korrigera obalanser innan dom leder till sjukdom.
Du får hjälp att utveckla hälsa och välbefinnande.

 

 

reiki Behandling