Reiki behandling

(utförs av Anne Bjennes)

Behandlingen grundar sig på den gamla österländska filosofin om livsenergi som på japanska kallas ”ki”. Terapeuten lägger händerna i olika positioner för att stärka immunförsvaret och livsenergin. Reiki ger ökat välbefinnande, stressreducering samt smärtlindring.

Access Bars

(Utförs av Anne Bjennes)

Behandlingstekniken Access Bars är djupt avslappnande och utrensande energibehandling. Den innebär att 32 olika punkter (Bars) på huvudet och ansiktet får en lätt och mjuk beröring. Punkterna kan ses som hållare som binder tankar, känslor och idéer. Områden som det rör är t ex glädje, medvetenhet, läkning, lugn, åldrande, tid, kontroll, pengar, kreativitet, kroppen, etc. De i sin tur skapar åsikter och dömande. Under behandlingen släpper du taget om sådant du inte längre har behov av och ökar därmed din medvetenhet. Du kan ta emot bars i tystnad, eller med samtal och vägledning under sessionen. 

Kraniosakral Terapi

(Utförs av Sara Skogefält)

Har sitt ursprung från Osteopatin. I behandlingen jobbar man  med ryggmärgsvätskans puls, som finns i hela kroppen. Är du i obalans, stressad eller spänd hjälper behandlingen dig att balansera kroppen. Hjälper kroppens förmåga till självläkning. Kan minska sömnproblem, värk, stress, migrän, vid inlärningsproblem som dyslexi och dyskalkyli. Även vid skador som idrottsskador, ärrbildning efter operation, ryggradsolyckor, whiplash och hjärnhinneinflammationer.

Behandlingen utförs med lätta händer och man jobbar utanpå kläderna.

reiki Behandling