top of page

Massage- & kroppsbehandlingar

Klassisk massage 

(utförs av Anki, Alf, Anna & Karin)

En variationsrik massagemetod som går att anpassa från en lätt avslappnande massage till en tuff sportmassage.

25 min   580:-   Boka

55 min   800:-   Boka

90 min 1200:-   Boka

Massageterapeutisk behandling

(utförs av Alf)

Här används ett flertal olika massage- och muskeltöjningsmetoder vars syfte är att lösa upp och motverka muskelspänningar. Undersökning, behandling och träningsråd bildar ett komplett åtgärdsprogram för att avhjälpa smärtor och besvär från muskler och leder.

55 min   800:-   Boka

Massage med koppning

(Utförs av Anna)

Klassisk massage kombinerad med koppning. Att koppa är en gammal traditionell läkekonst. Med hjälp av sugkoppar bildas undertryck i huden som påverkar bindväven i muskler och hud. Blodgenomströmningen ökar vilket bidrar till att slaggprodukter transporteras bort, muskler värms upp och slappnar av och huden aktiveras. Koppning kan användas vid muskelspänningar, inflammationer i senfästen, celluliter och för att öka cirkulationen.

55 min  800:-   Boka

Aroma relaxmassage

(Utförs av Karin & Anki)

En cirkulationsökande och avstressande massage som syftar till avkoppling och välbefinnande. Massagen gör att mängden stresshormon minskar, oxytocinet som är kroppens eget lugn- och

rohormon frisätts och det allmänna välbefinnandet infinner sig. Dessutom bidrar massagen till ökad vakenhet, förbättrat immunförsvar och minskade sömnstörningar.

55 min 800:-  Boka

Aromaterapi behandling

(utförs av Anne)

En helkroppsbehandling med personligt utvalda eteriska och vegetabiliska oljor som verkar terapeutiskt på fysiska och emotionella obalanser.

90 min 1200:- Boka

Massage och ansiktskur

(Utförs av Anna, Karin & Anki)

Behandlingen inleds med en avstressande kroppsmassage. Därefter ingår en ansiktskur med rengöring, peeling, mask och en avkopplande ansiktsmassage.

60 min   900:-  Boka

90 min 1300:-  Boka

Spabehandling Delux

(Utförs av Karin & Madeleine)

Unna dig en riktig lyxbehandling för kropp och själ! En energigivande och mjukgörande behandling för hela kroppen. Behandlingen inleds med en skön torrpeeling med silkesvantar. Därefter ges en avkopplande helkroppsmassage i en närande creme. Ryggen får det lilla extra med massage av varma lavastenar. För ansiktet ingår en ansiktskur med rengöring, peeling, fuktmask och en härlig ansikts - och hårbottenmassage.

90 min 1300:-   Boka

Exuviance kroppspeeling med massage- & ansiktskur

(Utförs av Karin)

Behandlingen består av en kroppspeeling med en lyxig och effektiv peelingkräm. Därefter ges du en avslappnande massage innan en återfuktande och stärkande kroppslotion appliceras. Behandlingen avslutas med en ansiktskur med rengöring, peeling och dagkräm , samt en hårbottens- och ansiktsmassage.

90 min 1300:-   Boka

Fot & underbensmassage

(Utförs av samtliga terapeuter)

En härlig behandling som passar alla, men särskilt för dig som har trötta, tunga eller stumma ben. En behandling som påverkar hela kroppen.

25 min 580:-   Boka

Energimassage

(utförs av Alf)

Energimassage balanserar kroppens energiflöden genom tryck på akupunkturpunkter. Blodcirkulationen stimuleras och genomblödningen i musklerna ökar. Lymfsystemet aktiveras och blodtrycket påverkas gynnsamt. Speciellt välgörande är den för dig som har spänningar i axlar, skuldror, nacke och rygg. När du får Energimassage sitter du i en specialbyggd stol i en avslappnad ställning.  Massören arbetar på rygg, nacke, höfter, armar och huvud enligt ett visst mönster som följer akupunktursystemet.

25 min 580:-  Boka

Lymfmassage    

(utförs av Anna)

Ett trögt lymfsystem kan leda till svullnad, fibromyalgi, restless legs, återkommande förkylningar, huvudvärk, migrän, domningar, värk mm.
Lymfmassage är en mild terapi som förbättrar cirkulationen och elasticiteten i huden samt hjälper till att transportera bort slagg från vävnaden tillbaka till blodbanan. Massagen består av strykningar, mjuka grepp och skakningar som ska hjälpa lymfflödet att flyta i rätt riktning. Behandlingen är behaglig och man brukar känna sig lätt i kroppen efteråt. Kan kombineras med Deep Oscillation.

75 min 1000:-  Boka

90 min 1200:-  Boka

Djuprengörande ryggbehandling

(Utförs av Anne och Anna)

För dig som drabbas av orenheter eller acne på din rygg. Här ingår rengöring, peeling, portömning och avslutande produkter.

60 min   900:-  Boka

Borrtagning av hudflikar

(Utförs av Anne)

I denna behandling tar vi med hjälp av diatermi bort störande hudflikar som oftast sitter i ansikte, hals, armhålor och i ljumskar. 

15 min 400:-   Boka

 

svensk Massage
Koppning
Hot Stones Massage
massage
bottom of page