Klassisk massage

(utförs av Mia Favre, Alf Palmér, Anna Linder & Madeleine Kelter)

En variationsrik massagemetod som går att använda till allt från en lätt avslappnande massage till en tuff sportmassage.

Massageterapeutisk behandling

(utförs av Mia Favre, Alf Palmér)

Här används ett flertal olika massage- och muskeltöjningsmetoder vars gemensamma syfte är att lösa upp och motverka muskelspänningar.
Undersökning, behandling och träningsråd bildar ett komplett åtgärdsprogram för att avhjälpa smärtor och besvär från muskler och leder.

Massage med koppning

(utförs av Mia Favre)

Klassisk massage kombinerad med koppning. Att koppa är en gammal traditionell läkekonst. Med hjälp av sugkoppar bildas undertryck i huden som påverkar bindväven i muskler och hud.
Blodgenomströmningen ökar vilket bidrar till att slaggprodukter transporteras bort,
muskler värms upp och slappnar av och huden aktiveras.
Koppning kan användas vid muskelspänningar, inflammationer i senfästen, celluliter och för att öka cirkulationen.

Aromaterapeutisk behandling

(utförs av Anne Bjennes, Mia Favre)

En helkroppsbehandling med personligt utvalda eteriska och vegetabiliska oljor som verkar terapeutiskt på fysiska och emotionella obalanser.

Spabehandling Delux

(Utförs av Madeleine Kelter)

Unna dig en riktig lyxbehandling för kropp och själ! En energigivande och mjukgörande inpackning för hela kroppen. Behandlingen inleds med en skön torrpeeling med silkesvantar. Ryggen får extra massage med inslag av varma lavastenar. Då inpackningen verkar ges en ansiktskur med rengöring

peeling, fuktmask och en härlig ansikts - och hårbottenmassage.

Lymfmassage    

(utförs av Anna Linder)

Ett trögt lymfsystem kan leda till svullnad, fibromyalgi, restless legs, återkommande förkylningar, huvudvärk, migrän, domningar, värk mm.
Lymfmassage är en mild terapi som förbättrar cirkulationen och elasticiteten i huden samt hjälper till att transportera bort slagg från vävnaden tillbaka till blodbanan. Massagen består av strykningar, mjuka grepp och skakningar som ska hjälpa lymfflödet att flyta i rätt riktning. Behandlingen är behaglig och man brukar känna sig lätt i kroppen efteråt.

 

Energimassage

(utförs av Alf Palmér)

Energimassage balanserar kroppens energiflöden genom tryck på akupunkturpunkter, blodcirkulationen stimuleras och genomblödningen i musklerna ökar.
Lymfsystemet aktiveras och blodtrycket påverkas gynnsamt.
Alla mår bra av behandlingen.
Speciellt välgörande är den för Dig om Du har spänningar i axlar, skuldror, nacke och rygg. Massagen ökar också Ditt kroppsmedvetande. När Du får Energimassage sitter Du i en specialbyggd stol i en avslappnad ställning.  Massören arbetar på rygg, nacke, höfter, armar och huvud enligt ett visst mönster som följer akupunktursystemet. 

Spamassage

(Utförs av Karin Linder)

En mjuk, cirkulationsökande och avstressande massage som syftar till avkopling och välbefinnande

Fot & underbens massage

En härlig behandling som passar alla men särskilt om Du har trötta, tunga eller stumma ben. En behandling som påverkar hela kroppen. 

svensk Massage
Hot Stones Massage