top of page
Maria Åkerberg
Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter tillverkas av Dermanord i Sverige. Maria Åkerberg är en ekologisk serie där man endast använder ekologiskt odlade vegetabiliska oljor. Produktkonceptet baseras på Aromaterapi och Fytoterapi; växternas inneboende kraft. Alla färger och dofter i produkterna kommer från eteriska oljor och växtextrakt.

Läs mer om Maria Åkerberg här!
exuviance produkt 1.jpg

Exuviance


Exuviance produkter är framtagna för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess, stimulera cellförnyelsen och återfukta på djupet. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende. Exuviance behandlingar, tillsammans med daglig användning av Exuviance hudvårdsprodukter, förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av akne..

Läs mer om Exuviance här!
Lakshmi.png

Lakshmi

Lakshmi´s Produkter är certifierad Ekologisk hudvård enligt AIAB (Italian Association of Organic Farming). 
Detta är en garanti som säkerställer att Lakshmi bara använder råvaror av naturligt ursprung och med minsta möjliga miljöpåverkan för att skydda vår miljö och vår hälsa.
Lakshmi använder naturliga ingredienser som hämtas från växter som odlas biodynamiskt eller växer vilt; som exempelvis floralvatten från aromatiska blommor, mycket hudvänliga vegetabiliska emulatorer, kallpressade oljor och 100% rena eteriska oljor.


Lös mer om Lakshmi här!
Naring_grupp150-2.jpg

Rosenseriens produkter hjälper huden effektivt att återhämta, skydd och förnya sig på naturlig väg, med minsta möjliga miljöpåverkan. Basen i produkterna är aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor. Det gör dem skonsamma och dryga.

Rosenseriens produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Innehållet är 100 % naturligt och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror.

Läs mer om Rosenserien här!

Rosenserien

bottom of page